karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SSAB AB

På SSAB drivs vi av en önskan att skapa mervärde för våra kunder. Det gör vi genom att bygga på vårt arv av entreprenörskap, internationellt och långsiktigt perspektiv. På SSAB strävar vi efter att ha de mest engagerade medarbetarna, eftersom vi är övertygade om att det leder till arbetsglädje, välmående medarbetare och högkvalitativa prestationer.

Vi tror att människor med olika erfarenhet, bakgrund och perspektiv skapar den bästa arbetsplatsen och de bästa produkterna och tjänsterna för våra kunder. Utöver detta är vi den största privata arbetsgivaren på våra lokala produktionsorter på våra hemmamarknader i Sverige, Finland och USA. Exempel på olika karriärvägar som du kan välja mellan inom SSAB är bland annat chef, specialist eller projektledare.

Som ett internationellt företag kan SSAB erbjuda många möjligheter för medarbetare som vill avancera i sin karriär. Utvecklingsmöjligheterna är varierade och anpassas efter varje individs drivkrafter, färdigheter och intressen.

Production sites map

Nyanställda utvecklas och avancerar genom praktisk utbildning på arbetsplatsen, genom att delta i utmanande arbetsuppgifter och projekt i olika team och därigenom skaffa sig erfarenheter och utöka sina kunskaper. Alla anställda har utvecklingssamtal med sina chefer för att säkerställa kontinuerlig utveckling och kommunikation. De regelbundna samtalen bidrar till att stärka varje anställds kärnkompetens inom teknik, ekonomi och ledarskap och bidrar till företagets övergripande framgångar.

Några exempel på karriärvägar som du kan välja mellan inom SSAB är chef, specialist eller projektledare.

Bransch

Stålföretag

Anställda

14500

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Klarabergsviadukten 70, 111 64

Webbplats

language

Missa inga jobb från SSAB AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor